top of page

Tryghed

For sundt og rent
drikkevand i hjemmet

Vista
 

Vandfilter til køkkenet med
aktivt kulfilter og ultra membran

Italiensk fremstillet kvalitetsvandfilter med antibakterielle egenskaber, der forhindrer bakterieopbygning i filterhuset. Vista tilbyder en pladsbesparende og diskret installation under vasken, samt hurtigt og nemt patronskifte. Vista tilbydes med et udvalg af miljøvenlige vandfilterpatroner, der giver højtydende vandfiltrering, højt praktisk vandtryk og bevaring af alle sunde og essentielle mineraler.


Komplet filter fra:

449,00 kr.

Vandfilter til køkkenet med aktivt kulfilter og ultra membran

Activo
 

Vandfilter til køkkenet i rustfrit stål med aktivt kulfilter og ultra membran

Activo vandfilteret er lavet af robust rustfrit stål, hvilket sikrer, at du har en stabil og holdbar vandfilter løsning i mange år fremover. Activo tilbydes med et udvalg af miljøvenlige vandfilterpatroner, der tilbyder højtydende vandfiltrering, højt praktisk vandtryk og bevarelse af alle sunde og essentielle mineraler.

Komplet filter fra:

669,00 kr.

Vandfilter til køkkenet i rustfrit stål med aktivt kulfilter filtrering

Activo Mesa
 

Bordplade vandfilter til køkkenet i rustfrit stål med aktivt kulfilter og ultra membran

Activo Mesa er lavet af robust rustfrit poleret stål og tilbyder en nem og hurtig installation direkte til din vandhane på køkkenbordet. Med Activo Mesa bestemmer du selv hvornår du ønsker dit vand filtreret. Activo Mesa er desuden et godt valg såfremt du ikke har mulighed for at installere et filter under vasken, eller bare ønsker en simpel og effektiv løsning. 

Komplet filter fra:

519,00 kr.

Bordplade vandfilter til køkkenet i rustfrit stål med aktivt kulfilter

Vista Duo
 

2-trins vandfilter til køkkenet for maksimal ydelse med aktivt kulfilter og ultra membran

Med vores italiensk fremstillede antibakterielle 2-trins vandfilterløsning opnår du optimal vandfiltrering med beskyttelse af din hovedpatron, især i vandmiljøer med en større mængde snavs og partikler. I vores Duo serie finder du også vores Duo Ultra+ model til bedst mulig filtrering af PFAS og bakterier

Komplet filter fra: 

999,00 kr.

2-trins vandfilter til køkkenet med aktivt kulfilter
bottom of page