top of page
Sunde løsninger

Miljøvenlig og sund vandfiltrering

Holmblad 

Holmblad er en dansk familieejet vandfiltreringsvirksomhed beliggende i Riviera del Sol, Malaga.

Vi tilbyder løsninger der er designet til både individuelle forbrugere og virksomheder, med det formål at mindske afhængigheden af plastflasker, forbedre personlig sundhed og hæve kvaliteten af mad og drikkevarer der serveres til kunder.

 

Vores mål er at levere vandfiltreringsløsninger kendetegnet ved lave månedlige driftsomkostninger, høj kvalitet og med den bedst mulige, og sundeste form for filtrering af dit drikkevand. 

I løbet af årene har vi omhyggeligt forfinet vores program for at sikre at vi konsekvent tilbyder de mest effektive og bæredygtige løsninger.

Vi prioriterer brugen af miljøansvarlige materialer, hvor det er muligt, og reducerer kontinuerligt plast i vores produkter. Alle vores patroner er lavet af bæredygtige og nedbrydelige materialer baseret på kokosskaller, der er helt klimaneutrale.

Jeg køber kun vandfiltre fra Holmblad

 

Jeg køber kun vandfiltre fra Holmblad. Kvalitet og pris er fremragende - tak fra en glad kunde i Danmark.

Anne Karina Nortung, Danmark

Vandfilter der giver drikkeglæde

 

Vores vand er ikke særligt godt. Det har en bismag og et nærliggende vandvandværk må af og til meddele at man skal koge vandet. Et filter fra Holmblad har gjort vores vand til en fornøjelse - og som en bonus er kalkindholdet væsentligt anderledes, hvilket kaffemaskinen godt kan lide :)

Gorm Reedtz, Danmark

Rent vand

Det tog mig en evighed at finde det rigtige firma. Jeg er mere end glad og tilfreds med Holmblad Water. Kundeservicen er helt i top og produkterne er fantastiske. Man kan altid ringe og snakke med de ansatte, som er yderst hjælpsomme. Lige meget hvor mange spørgsmål og opkald man laver, tager de sig altid god tid og er super søde. Også med hensyn til hjælp efter købet. Det er super rart at man har nogen der husker en og ved hvad man har snakket om, og de er altid klar med personlig vejledning.

Birgit Andersen, Danmark

Kvaliteten af vandet er så lækkert

 

Kvaliteten af ​​vandet er så lækkert. Min krop føles meget glad, når jeg drikker dette filtrerede vand. Tak for jeres gode kvalitetsprodukter til så rimelige priser.

Raine Sharon Gunraj, Spanien

go4.png

Meget tilfreds med dette vandfilter

 

Meget tilfreds med dette vandfilter! Meget nem vejledning, super nem at installere og vores vand smager nu fantastisk! Ikke mere med at køre op til vores nærmeste kilde for at fylde masser og masser af vandflasker, vi vil anbefale dette vandfilter til vores venner 100%.

Sarah Fellows, Spanien

go4.png

Førsteklasses service og levering til tiden

Meget tilfreds med vores Holmblad vandsystem.
Førsteklasses service og levering til tiden. Kan absolut anbefale dette firma, velsmagende vand og meget god værdi

Phil Edmunds, Spanien

go4.png

Fremragende værdig for pengene

 

Fremragende filter, kompakt og fremragende værdi for pengene.

Cary Thornton, Spanien

go4.png

God pris

 

God pris, nemt at montere og mit vand smager så meget bedre

Alexandra Holm, Danmark

Nem montering

Meget nemt at montere og vandtrykket er stadig rigtig godt

Anos Yiampa, Spanien

go4.png

Dejligt vand fra Holmblad

Jeg blev anbefaler af en der har købt deres vandrenser. Det er det bedste køb og en rigtig god løsning der virker. Betjeningen vi fik var helt i top og efter vi fik den i Spanien har vi også fået en i DK. Vandet smager dejlig og vi køber ikke vand mere i Danmark og Spanien. Jeg kan kun anbefale dem. Svare altid på telefon.

Susanne Pedersen, Danmark og Spanien

En rigtig god løsning

En god løsning der stadig efterlader plads til de ting vi normalt har under vasken.
Det påvirker ikke vandtrykket og samtidigt giver det tryghed for rent og sundt drikkevand.

Gert Steen Rasmussen, Danmark

bottom of page