top of page

Brusefilter

For et sundere hår,

hud & helbred

Brusefilter til filtrering af vandet i bruser og bad

Balance brusefilter

Brusefilter til filtrering af vandet i bruser og bad

Vores Balance brusefilter er nøje sammensat med henblik på at give dig den optimale bruseoplevelse, fri for diverse urenheder og potentielle sundhedsrisici i dit brusevand.

Balance brusefilteret er sammensat af en høj mængde af kokosbaseret aktivt kul, KDF 55 og calcium sulfit, hvilket er nøgleingredienserne i ethvert effektivt brusefilter.

Med vores avancerede filtreringssystem filtreres klor, pesticider, tungmetaller, rust og andre forurenende stoffer effektivt fra, og væksten af skadelige mikroorganismer undgås. Samtidig blødgøres vandet hvilket giver en mere behagelig bruseoplevelse.

brusefilter til nem installation i bruser og bad

Nem og hurtig installation

Balance brusefilteret kan installeres på få minutter i 95% af alle bruseopsætninger og patronskifte er ligeledes hurtigt overstået. Da Balance er så hurtigt monteret, og kun optager lidt plads, kan det med fordel medbringes i sommerhuset eller på ferien.

brusefilter med højt vandtryk og lang levetid

Højt vandtryk

Med Balance brusefilteret vil du ikke opleve et fald i vandtrykket og kan nyde en blødere og sundere bruseoplevelse, i op til 50.000 liter mellem patronskifte.

bruserfilter for brusevand fri for klor, peesticider, bakterier, tungmetaller

En sundere buseoplevelse

Balance brusefilteret vil effektivt filtrere ud en lang række urenheder og give dig en behagelige og sundere bruseoplevelse, fri for urenheder der kan påvirke dit hud, hår og helbred.

brusefilter med miljøvenligt kokosbaseret aktivt kul

Patenteret, miljøvenligt medie

Balance brusefilteret er bygget op over bl.a. kokosskaller der er et overskudsprodukt fra en i forvejen bæredygtig kokosproduktion, og dermed klimaneutralt. 

brusefilter til filtrering af urenheder i brusevand

Brusefilter for sundt hår, hud og helbred

I Danmark har man ikke samme udfordringer med klor som vi oplever i Sydeuropa og alligevel giver det mening at benytte et brusefilter.

 

Med stigende usikkerhed om kvaliteten af vandet i DK samt potentielle udfordringer med tungmetaller, pesticider, organiske kemikalier (VOCer), rust m.v. fra gamle rør, bakterier fra vandvarmer samt andre urenheder, kan et brusefilter skabe en ekstra tryghed under bruseren. 


Brusefilter kan også have en gavnlig effekt for folk med allergi eller udslæt, samt blødgøre vandet og ikke mindst reduceres mængden af kalkaflejringer, hvilket gør rengøringen lettere og reducere brugen af kemikalier.

Bruserfilter med kokosbaseret aktivt kulfilter
Balance brusefilter

Balance brusefilteret leveres med den første patron til de første 6 måneder/50.000 liter. Patronen vil filtrere dit brusevand gennem følgende filtreringsprocesser:

 • Filternet
  Fjerner rust, sand, sediment osv. 

 • Kokosbaseret aktivt kul
  Fjerner klor, pesticider, trihalomethaner (THM'er), kemikalier, urenheder og flygtige organiske kemikalier (VOC'er) fra vandet. Det vil også forbedre smag, lugt og farve af vand, samt reducerer kalkaflejringer

 • KDF55
  Fjerner klor, pesticider og tungmetaller. Hæmmer væksten af mikroorganismer og forbedrer tilstanden af din hud og hår 

 • Calcium sulfit
  Et ekstra lag af beskyttelse mod klor + tungmetaller (såsom bly, kviksølv, cadmium og aluminium)

 • Mineral keramiske kugler
  Tilføjet for PH-stabilisering. De kan også adsorbere urenheder og skadelige tungmetaller.

 • Anisotropisk ferritmagnet
  Fjerner jern, manganfluor og skaber en blødere, mere energifyldt brusefølelse.

Balance brusefilter inkl. første filterpatron til 6 mdr./ 50.000 liter (ombytningspatron 119,00 kr.):

Pris:

249,00 kr.

bottom of page