top of page

Sundt drikkevand

fri for klor og andre urenheder

i stalden og på tur

Go2 vandfilter

Vandfilter for sundt og rent drikkevand til dine heste,
i stalden og på ture i udlandet 

Uanset om du konkurrerer eller blot rider for fornøjelsens skyld, er rent og sundt drikkevand en afgørende faktor for din hests præstation og generelle velbefindende.

Go2 Vandfilteret er designet til at hjælpe din hest med at opretholde hydrering både hjemme i stalden og på farten. Vand kan have forskellig smag og lugt på nye steder på grund af klor eller generelle forureninger, hvilket ofte kan afskrække heste fra at drikke nok.

Go2 filtrerer både fremmede smage, lugte samt en lang række urenheder, herunder klor, tungmetaller og pesticider, hvilket gør din hest mere tilbøjelig til at drikke den mængde vand, den reelt har behov for.

Ifølge en undersøgelse fra Equine Chronicle medfører en tab på bare 2% af vandindtaget en reduktion på 10-20% i præstationen.

Go2 filteret er kompakt og ekstremt brugervenligt. Ved blot at montere det på en vandslange eller vandhane, kan du sikre din hest rent og sundt drikkevand, uanset hvor du er, hvilket fremmer maksimal hydrering og optimal præstation.

Filteret leveres med hurtige koblinger og adaptere til direkte montering på en vandslange eller vandhane.

Go2 kan producere op til 30.000 liter rent drikkevand over en periode på op til 6 måneder.

vandfilter til hest for rent drikkevand fri for klor til heste

Go2 vandfilter

En fleksibel vandfilterløsning for sundt og rent vand på turen

Go2 er lavet af fødevaregodkendte, UV-bestandige og BPA-frie materialer og kan nemt installeres på en normal haveslange eller direkte på en udendørshane.


Leveres med en fleksibel slangebeskytter for at sikre en jævn vandgennemstrømning, 2 x adaptor til vandslange samt kort slange til nemmere opfyldning.

Go2 er testet og godkendt for materialesikkerhed og kvalitet af filtreringsmateriale af NSF og IAPMO

Standards-1024x268.png
vandfilter til hest for rent drikkevand fri for urenheder til heste

Go2 vandfilter

Go2 filteret leveres klar til brug med fleksibel slangetilslutning, 2 x adaptor og slange. Filteret indeholder en stor mængde kokosbaseret aktivt kul og KDF 55 som forbedrer filtreringsevnen, udgår bakteriel opbygning i filteret og gør at det holder op til 30.000 liter.

 

  • kokosbaseret aktivt kul
    Fjerner klor, trihalomethaner (THM'er), pesticider, kemikalier, urenheder og flygtige organiske kemikalier (VOC'er) fra vandet. Filtrerer desuden dårlig smag, lugt og farve af vandet, samt reducere kalk

  • KDF55
    Understøtter fjernelse af klor, pesticider og tungmetaller og hæmmer væksten af mikroorganismer. 

Pris: ​

349,00 kr.

bottom of page