top of page
Vilkår og betingelser

 

 

 

Holmblad Vand Salgs- og handelsbetingelser 

Denne side, sammen med de dokumenter der udtrykkeligt henvises til på den, fortæller dig information om os og de juridiske vilkår og betingelser som vi sælger nogen af de produkter der er anført på vores hjemmeside til dig.

Disse vilkår gælder for enhver kontrakt mellem os om salg af produkter til dig (kontrakt). Læs venligst disse vilkår omhyggeligt og sørg for, at du forstår dem, før du bestiller produkter fra vores side. Bemærk venligst, at ved at bestille et af vores produkter, accepterer du at være bundet af disse vilkår og de andre dokumenter, der udtrykkeligt henvises til i dem. 

Du vil blive bedt om at bekræfte din accept af disse vilkår, før du kan afgive en ordre. Hvis du nægter at acceptere disse vilkår, vil du ikke være i stand til at bestille produkter fra vores side. Du bør udskrive en kopi af disse vilkår eller gemme dem på din computer til fremtidig reference. 

1. Oplysninger om os 
1.1 Vi driver hjemmesiderne holmbladwater.com og Holmbladvand.com. Vi er HOLMBLAD, en virksomhed, der er registreret i Spanien under firmanummer Y2802388J og med vores registrerede kontor på Calle Miguel Angel Jimenez 11, 28949 Riviera del Sol, Malaga, Spanien, som også er vores vigtigste handelsadresse. Vores EU-handelsmomsnummer er ESY2802388J 
1.2 For at kontakte os, se venligst vores kontaktside 

2. Vores produkter 
2.1 Billederne af produkterne på vores side er kun til illustrative formål. Selvom vi har gjort alt for at vise farverne nøjagtigt, kan vi ikke garantere, at din computers visning af farverne nøjagtigt afspejler produkternes farve. Dine produkter kan afvige lidt fra disse billeder. 
2.2 Selvom vi har gjort alt for at være så nøjagtige som muligt, har alle størrelser, vægte, kapaciteter, dimensioner og mål, der er angivet på vores side, en tolerance på 2 %. 
2.3 Indpakningen af produkterne kan variere fra den, der er vist på billederne på vores websted. 
2.4 Alle produkter vist på vores side er afhængige af tilgængelighed. Vi vil informere dig via e-mail så hurtigt som muligt, hvis det produkt, du har bestilt, ikke er tilgængeligt, og vi behandler ikke din ordre. 

3. Brug af vores websted 
3.1 Din brug af vores websted er underlagt vores vilkår for brug af webstedet og politik for acceptabel brug af webstedet. Tag dig tid til at læse disse, da de indeholder vigtige vilkår, der gælder for you 

4. Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger 
4.1 Vi bruger kun dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Tag dig tid til at læse dette, da det indeholder vigtige oplysninger, der gælder for dig.  

5. Hvis du er en forbruger
Følgende paragraf 5 gælder kun, hvis du er forbruger. 
5.1 Hvis du er forbruger, må du kun købe produkter fra vores side, hvis du er mindst 18 år gammel. 
5.2 Som forbruger har du juridiske rettigheder i forhold til Produkter, der er defekte eller ikke som beskrevet. Rådgivning om dine juridiske rettigheder er tilgængelig fra dit lokale Citizens' Advice Bureau eller Trading Standards-kontor. Intet i disse vilkår vil påvirke disse juridiske rettigheder. 

6. Hvis du er en virksomhedskunde 
Følgende paragraf 6 gælder kun, hvis du er en virksomhed. 
6.1 Hvis du ikke er en forbruger, bekræfter du, at du har bemyndigelse til at binde enhver virksomhed, på hvis vegne du bruger vores side til at købe produkter. 
6.2 Disse vilkår og ethvert dokument, der udtrykkeligt henvises til i dem, udgør hele aftalen mellem dig og os og erstatter og ophæver alle tidligere aftaler, løfter, forsikringer, garantier, repræsentationer og forståelser mellem os, hvad enten de er skriftlige eller mundtlige, i forbindelse med dens genstand.  
6.3 Du anerkender, at du ved indgåelse af denne kontrakt ikke stoler på nogen erklæring, repræsentation, forsikring eller garanti (uanset om det er lavet uskyldigt eller uagtsomt), som ikke er angivet i disse vilkår eller noget dokument, der udtrykkeligt henvises til i dem.
6.4 Du og vi er enige om, at ingen af os skal have noget krav for uskyldig eller uagtsom urigtig fremstilling eller uagtsom fejlinformation, baseret på nogen erklæring i denne kontrakt. 

7. Hvordan kontrakten er dannet mellem dig og os 
7.1 Vores ordreproces giver dig mulighed for at kontrollere og rette eventuelle fejl, før du sender din ordre til os. Tag dig tid til at læse og kontrollere din ordre på hver side af ordreprocessen. 
7.2 Når du har afgivet en ordre, modtager du en e-mail fra os, der bekræfter, at vi har modtaget din ordre. Bemærk dog, at dette ikke betyder, at din ordre er blevet accepteret. Vores accept af din ordre vil finde sted som beskrevet i paragraf 7.3 nedenfor. 
7.3 Vi bekræfter vores accept over for dig ved at sende dig en e-mail, der bekræfter, at produkterne er blevet afsendt (afsendelsesbekræftelse). Kontrakten mellem os vil først blive dannet, når vi sender dig afsendelsesbekræftelsen. 
7.4 Hvis vi ikke er i stand til at forsyne dig med et produkt, for eksempel fordi det pågældende produkt ikke er på lager eller ikke længere er tilgængeligt, eller på grund af en fejl i prisen på vores side som nævnt i punkt 11.5 nedenfor, vil vi informere dig om dette via e-mail, og vi behandler ikke din ordre. Hvis du allerede har betalt for produkterne, refunderer vi dig det fulde beløb så hurtigt som muligt. 

8. Din forbrugerret til retur og tilbagebetaling 
Denne paragraf 8 gælder kun, hvis du er forbruger. 
8.1 Hvis du er forbruger, har du ret til at annullere en kontrakt for den periode, der er angivet i punkt 8.2 nedenfor. Det betyder, at hvis du i løbet af denne periode ombestemmer dig, eller af en anden grund beslutter dig for ikke at beholde et produkt, kan du meddele os din beslutning om at fortryde kontrakten og modtage en refundering. Dette påvirker ikke dine juridiske rettigheder til at annullere kontrakten. Rådgivning om dette er tilgængelig fra dit lokale borgerrådgivningsbureau eller handelsstandardkontor. 
8.2 Din ret til at annullere en kontrakt starter fra datoen for afsendelsesbekræftelsen, som er når kontrakten mellem os indgås. Hvis produkterne allerede er blevet leveret til dig, har du en periode på 30 dage, hvor du kan annullere, fra den dag du modtager produkterne. 
8.3 For at annullere, bedes du kontakte os ved at sende en e-mail til info@holmbladwater.com eller ved at sende et brev til os på: Holmblad Water, Calle Miguel Angel Jimenez 11, 29649 Riviera del Sol, Malaga, Spanien. Du ønsker muligvis at beholde en kopi af din annulleringsmeddelelse til dine egne arkiver. Din annullering er gældende fra den dato, du sendte os e-mailen eller sendte brevet til os. 
8.4 Hvis du udøver din fortrydelsesret, vil du modtage fuld tilbagebetaling af den pris, du har betalt for Produkterne, og eventuelle relevante leveringsomkostninger, du har betalt for. Vi behandler tilbagebetalingen til dig så hurtigt som muligt og under alle omstændigheder: 
a) 14 dage fra den dag, du returnerer de leverede varer, eller fremlægger bevis for, at du har returneret dem, eller 
b) hvis der ikke var leveret varer, 30 dage fra den dag, hvor vi er informeret om din beslutning om at annullere denne kontrakt. 

For returnering 
Du skal returnere Produkterne med den originale emballage og returordreetiketten til os for din regning inden for 30 kalenderdage efter din meddelelse om annullering, og sikre dig, at du opnår bevis for bogføring til dine egne poster. Bemærk, at hvis du undlader at emballere varerne tilstrækkeligt for at undgå transportskader eller undlader at tage rimelig vare på varerne, kan vi muligvis ikke acceptere deres returnering. Ellers refunderer vi ved modtagelse af varerne i ubeskadiget stand den fulde købspris til det kort eller den metode, du oprindeligt brugte til købet. Adressen for returnering af varerne er: Holmblad Water, Calle Miguel Angel Jimenez 11, 29649 Riviera del Sol, Malaga, Spanien. 
8.6 Nærmere oplysninger om din fortrydelsesret og en forklaring på, hvordan du udøver den, findes i afsendelsesbekræftelsen.
 
8.7 Som forbruger vil du altid have juridiske rettigheder vedrørende fortrydelse i forhold til Produkter, der er fejlbehæftede eller ikke som beskrevet. Disse juridiske rettigheder påvirkes ikke af Holmblad Waters produktgaranti. Rådgivning om dine juridiske rettigheder er tilgængelig fra dit lokale borgerrådgivningsbureau eller handelsstandardkontor. 

9. Levering
9.1 Din ordre vil blive opfyldt inden for den estimerede leveringsdato (og tidspunkt, hvis det er relevant) angivet i afsendelsesbekræftelsen, medmindre der er en begivenhed uden for vores kontrol. Hvis vi ikke er i stand til at overholde den estimerede leveringsdato på grund af en begivenhed uden for vores kontrol, vil vi kontakte dig med en revideret estimeret leveringsdato. 
9.2 Levering vil blive gennemført, når vi leverer produkterne til den adresse, du har givet os. 
9.3 Produkterne vil være dit ansvar fra afslutningen af leveringen. 
9.4 Du ejer produkterne, når vi har modtaget fuld betaling, inklusive alle gældende leveringsomkostninger. 
9.5 Hvis du har anmodet om, at vi genbruger dit gamle produkt, skal du sørge for, at det er forsvarligt emballeret til afhentning, og at en skriftlig etiket med angivelse af Holmblad Water er fastgjort på ydersiden af pakken og tydeligt synlig. Vi vil ikke være i stand til at returnere dit produkt, når det først er blevet indsamlet til genbrug. 
9.6 Bemærk venligst, at der er et lille antal postnumre, normalt i fjerntliggende landdistrikter, hvortil vi muligvis ikke kan levere inden for den angivne tidsramme. Se afsnittet om leveringsundtagelser for flere detaljer. Hvis du har spørgsmål vedrørende din ordre, bedes du kontakte info@holmbladwater.com. 
9.7 Der kan være begrænsninger i forhold til, hvor vi kan sende. Hvis en ordre gennemføres med en leveringsadresse, som vi ikke kan levere til, vil vi kontakte kunden for at diskutere alternativer eller refundere kunden. 

10. Leveringsomkostninger 
10.1 Vi sender til det spanske fastland inden for 24/48 timer, Balearerne og Portugal inden for 48/72 timer og til De Kanariske Øer inden for 5 dage. Til resten af EU sender vi inden for 6 dage og til USA inden for 10 dage. Vi bruger lokale takster og lægger ikke til de faktiske omkostninger ved forsendelsen. Ordrer over EUR 100,00 inden for Spanien sender vi gratis og til resten af verden sender vi gratis på alle ordrer over EUR 200,00 

11. Priser
11.1 Priserne på produkterne vil være som angivet på vores side fra tid til anden. Vi tager al rimelig omhu for at sikre, at priserne på produkterne er korrekte på tidspunktet for offentliggørelsen. Men hvis du opdager en fejl i priserne på de produkter, du har bestilt, skal du se punkt 11.5 nedenfor for, hvad der sker i denne begivenhed. 
11.2 Priserne for vores produkter kan ændre sig fra tid til anden, men ændringer vil ikke påvirke nogen ordre, som vi har bekræftet med en afsendelsesbekræftelse. 
11.3 Prisen på et produkt inkluderer moms (hvis relevant) til den gældende gældende sats, der er gældende for øjeblikket. Men hvis momssatsen ændres mellem datoen for din bestilling og leveringsdatoen, justerer vi den moms, du betaler, medmindre du allerede har betalt for produkterne fuldt ud, før ændringen i moms træder i kraft.
11.4 Prisen på et produkt inkluderer muligvis ikke altid gældende leveringsomkostninger. Se produktdetaljer for mere information. 
11.5 Det er altid muligt, at nogle af produkterne på vores side på trods af vores rimelige indsats kan være forkert prissat. Hvis vi opdager en fejl i prisen på produkterne, vil vi informere dig om denne fejl, og vi giver dig mulighed for at fortsætte med at købe produktet til den korrekte pris eller annullere din ordre. Vi behandler ikke din ordre, før vi har dine instruktioner. Hvis vi ikke er i stand til at kontakte dig ved hjælp af de kontaktoplysninger, du har angivet under bestillingsprocessen, behandler vi ordren som annulleret og giver dig skriftlig besked. Bemærk venligst, at hvis prisfejlen er indlysende og umiskendelig og med rimelighed kunne have været genkendt af dig som en forkert prissætning, behøver vi ikke levere produkterne til dig til den forkerte (lavere) pris. 

12. Betaling og forudbestilling 
12.1 Betaling skal foretages med en af følgende: Mastercard, Visa, Maestro, American Express, Ideal, JCB, Discover, Diners, Klarna, Paypal eller Apple Pay. Betaling for produkterne og alle gældende leveringsomkostninger er forudgående. 
12.2 Hvis du forudbestiller et produkt, bestiller et produkt, der i øjeblikket er udsolgt, eller bestiller en leveringsplads på forhånd, vil Holmblad Water og dets betalingspartnere godkende eller reservere en debitering på dit kort for ethvert beløb op til den fulde værdi af varerne på ethvert tidspunkt mellem ordreafgivelsen og varerne leveret. Hvis autorisationen er udløbet eller af en eller anden grund er svigtet, forbeholder Holmblad Water sig retten til at genautorisere op til det fulde beløb, enten før eller efter afsendelse af produktet. I så fald giver vi dig besked via den e-mail-adresse, der blev angivet under kassen. Hvis vi ikke modtager genautorisation fra din kreditkortudsteder, kontakter vi dig, så du kan give os en anden betalingsmetode. Hvis prisen i det usandsynlige tilfælde stiger fra det oprindeligt blev bestilt, vil Holmblad Water kontakte kortholderen 7 dage før genautorisation af kortet. 

13. Vores ansvar, hvis du er en forretning
Denne paragraf 13 gælder kun, hvis du er erhvervskunde. 
13.1 Vi leverer kun produkterne til intern brug af din virksomhed, og du accepterer ikke at bruge produktet til videresalgsformål. 
13.2 Vi begrænser på ingen måde vores ansvar for: 
død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed; 
defekte produkter i henhold til Consumer Protection Act 1987; 
bedrageri eller svigagtig urigtig fremstilling; or 
brud på de vilkår, der er impliceret i paragraf 12 i Sale of Goods Act 1979 (titel og stille besiddelse). 
13.3 Med forbehold af paragraf 13.2 vil vi under ingen omstændigheder være ansvarlige over for dig, hvad enten det er i kontrakt, tort (herunder uagtsomhed), brud på lovbestemt pligt eller på anden måde opstået under eller i forbindelse med kontrakten for:
tab af fortjeneste, salg, forretning eller omsætning; 
tab eller korruption af data, information eller software; 
tab af forretningsmulighed; 
tab af forventede besparelser; 
tab af goodwill 
ethvert indirekte tab eller følgetab. 
13.4 Med forbehold af paragraf 13.2 og 13.3 skal vores samlede ansvar over for dig med hensyn til andre tab, der opstår under eller i forbindelse med kontrakten, uanset om det er i kontrakt, erstatningsret (herunder uagtsomhed), brud på lovbestemt pligt eller andet, under ingen omstændigheder overstige købsprisen for produkterne. 
13.5 Medmindre det er udtrykkeligt angivet i disse vilkår, giver vi ingen repræsentationer, garantier eller tilsagn i relation til produkterne. Enhver repræsentation, betingelse eller garanti, der måtte være underforstået eller inkorporeret i disse vilkår ved lov, almindelig lov eller på anden måde, er udelukket i det fulde omfang tilladt af loven. Vi vil især ikke være ansvarlige for at sikre, at produkterne er egnede til dine formål. 

14. Vores ansvar, hvis du er en forbruger:
Denne paragraf 14 gælder kun, hvis du er forbruger. 
14.1 Hvis vi undlader at overholde disse vilkår, er vi ansvarlige for tab eller skade, du lider, som er et forudsigeligt resultat af vores brud på disse vilkår eller vores uagtsomhed, men vi er ikke ansvarlige for tab eller skade, der ikke er forudsigelig. Tab eller skade er forudsigelig, hvis det er en åbenlys konsekvens af vores misligholdelse, eller hvis det var påtænkt af dig og os på det tidspunkt, hvor vi indgik kontrakten. 
14.2 Vi leverer kun Produkterne til privat eller privat brug. Du accepterer ikke at bruge produktet til kommercielle, forretningsmæssige eller videresalgsformål, og vi har intet ansvar over for dig for tab af fortjeneste, tab af forretning, forretningsafbrydelse eller tab af forretningsmulighed.
14.3 Vi udelukker eller begrænser på ingen måde vores ansvar for: 
død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed; 
bedrageri eller svigagtig urigtig fremstilling; 
ethvert brud på vilkårene underforstået af paragraf 12 i Sale of Goods Act 1979 (titel og stille besiddelse); 
ethvert brud på vilkårene, der er impliceret i afsnit 13 til 15 i Sale of Goods Act 1979 (beskrivelse, tilfredsstillende kvalitet, egnethed til formålet og prøver); og
defekte produkter i henhold til Consumer Protection Act 1987. 

15. Begivenheder uden for vores kontrol 
15.1 Vi er ikke ansvarlige eller ansvarlige for manglende opfyldelse eller forsinkelse i udførelsen af nogen af vores forpligtelser i henhold til en kontrakt, der er forårsaget af en begivenhed uden for vores kontrol. En begivenhed uden for vores kontrol er defineret nedenfor i paragraf 15.2. 
15.2 En begivenhed uden for vores kontrol betyder enhver handling eller begivenhed, der ligger uden for vores rimelige kontrol, herunder uden begrænsning strejker, lock-outs eller andre industrielle handlinger fra tredjemands side, civile oprør, optøjer, invasion, terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krig (uanset om erklæret eller ej) eller trussel eller forberedelse til krig, brand, eksplosion, storm, oversvømmelse, jordskælv, epidemi eller anden naturkatastrofe, eller svigt i offentlige eller private telekommunikationsnetværk, eller umulighed af brug af skibsfart, fly, motor transport eller andre offentlige eller private transportmidler. 
15.3 Hvis en begivenhed uden for vores kontrol finder sted, som påvirker udførelsen af vores forpligtelser i henhold til en kontrakt: 
vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt for at give dig besked; and 
bedrageri eller svigagtig urigtig fremstilling; 
vores forpligtelser i henhold til en kontrakt vil blive suspenderet, og tiden for opfyldelse af vores forpligtelser vil blive forlænget for varigheden af begivenheden uden for vores kontrol. Hvor begivenheden uden for vores kontrol påvirker vores levering af produkter til dig, aftaler vi en ny leveringsdato med dig, efter begivenheden uden for vores kontrol er overstået. 

16. Kommunikation mellem os 
16.1 Når vi i disse vilkår henviser til "skriftligt", vil dette inkludere e-mail. 
16.2 Hvis du er forbruger: 
for at annullere en kontrakt i overensstemmelse med din juridiske ret til at gøre det som beskrevet i paragraf 8.1, bedes du kontakte os skriftligt for at fortælle os det ved at sende en e-mail til info@holmbladwater.com eller ved at sende et brev til os på: Holmblad Water, Calle Miguel Angel Jimenez 11, 29649 Riviera del Sol, Malaga, Spanien. Du ønsker muligvis at beholde en kopi af din annulleringsmeddelelse til dine egne arkiver. Din annullering er gældende fra den dato, du sendte os e-mailen eller sendte brevet til os; 
hvis du ønsker at kontakte os skriftligt af en anden grund, kan du sende dette til os via e-mail eller med forudbetalt post til Holmblad Water, Calle Miguel Angel Jimenez 11, 29649 Riviera del Sol, Malaga, Spanien. Du kontakter os også ved hjælp af vores kundeservicetelefonlinje. 
16.3 Hvis vi er nødt til at kontakte dig eller give dig skriftlig besked, vil vi gøre det via e-mail eller med forudbetalt post til den adresse, du oplyser os i din ordre. 
16.4 Hvis du er en virksomhed: 
enhver meddelelse eller anden kommunikation givet af dig til os eller af os til dig i henhold til eller i forbindelse med kontrakten skal være skriftlig og skal leveres personligt, sendt med forudbetalt førsteklasses post eller anden leveringsservice næste hverdag, e-mail, eller lagt ud på vores hjemmeside. 
en meddelelse eller anden kommunikation anses for at være modtaget: hvis den er leveret personligt, når den efterlades på vores registrerede kontor; hvis det sendes med forudbetalt førsteklasses post eller anden leveringsservice næste hverdag, kl. 9.00 på den anden hverdag efter afsendelse; hvis sendt via e-mail, en hverdag efter transmissionen; eller, hvis det offentliggøres på vores hjemmeside, straks. 
for at bevise forkyndelsen af en meddelelse, vil det være tilstrækkeligt at bevise, i tilfælde af et brev, at et sådant brev var korrekt adresseret, stemplet og lagt i posten, og i tilfælde af en e-mail, at en sådan e-mail blev sendt til den angivne e-mailadresse på adressaten. 
bestemmelserne i denne klausul finder ikke anvendelse på forkyndelse af sager eller andre dokumenter i nogen retssag. 

17. Andre vigtige vilkår 
17.1 Vi kan overføre vores rettigheder og forpligtelser i henhold til en kontrakt til en anden organisation, men dette vil ikke påvirke dine rettigheder eller vores forpligtelser i henhold til disse vilkår. 
17.2 Du må kun overføre dine rettigheder eller dine forpligtelser i henhold til disse vilkår til en anden person, hvis vi er enige skriftligt. 
17.3 Denne kontrakt er mellem dig og os. Ingen anden person har nogen ret til at håndhæve nogen af dens vilkår. 
17.4 Hvert af afsnittene i disse vilkår fungerer separat. Hvis en domstol eller relevant myndighed beslutter, at nogen af dem er ulovlige eller ikke kan håndhæves, forbliver de resterende paragraffer i fuld kraft og virkning. 
17.5 Hvis vi undlader at insistere på, at du opfylder nogen af dine forpligtelser i henhold til disse vilkår, eller hvis vi ikke håndhæver vores rettigheder over for dig, eller hvis vi forsinker at gøre det, betyder det ikke, at vi har givet afkald på vores rettigheder mod dig og vil ikke betyde, at du ikke skal overholde disse forpligtelser. Hvis vi giver afkald på en misligholdelse fra dig, vil vi kun gøre det skriftligt, og det betyder ikke, at vi automatisk vil give afkald på senere misligholdelse fra dig. 
17.6 Hvis du er forbruger, skal du være opmærksom på, at disse vilkår er underlagt spansk lov. Dette betyder, at en kontrakt om køb af produkter gennem vores websted, og enhver tvist eller krav, der opstår som følge af eller i forbindelse med det, vil være underlagt spansk lov. Du og vi er begge enige om, at domstolene i Spanien vil have ikke-eksklusiv jurisdiktion.  

17.7 Hvis du er en virksomhed, skal en kontrakt og enhver tvist eller ethvert krav, der opstår som følge af eller i forbindelse med den eller dens genstand eller dannelse (herunder ikke-kontraktlige tvister eller krav) være underlagt og fortolket i overensstemmelse med spansk lovgivning . 

17.8 Hvis du er en virksomhed, er vi begge uigenkaldeligt enige om, at domstolene i Spanien skal have eksklusiv jurisdiktion til at bilægge enhver tvist eller ethvert krav, der opstår ud af eller i forbindelse med en kontrakt eller dens genstand eller dannelse (herunder ikke-kontraktlige tvister eller krav) . 

18. Garantidetaljer 
18.1 Alle Holmblad Water-produkter er dækket af en 4 ugers pengene-tilbage-garanti (vilkår og betingelser gælder). 
18.2 For alle detaljer om din Holmblad Water-garanti, se produktdetaljer. 
Tilbagebetalinger vil blive behandlet af vores kundeserviceteam inden for 5 arbejdsdage. 

19. Betingelser for "Årligt abonnement" 

19.1 Omgang

(a) Alle fjernsalgsaftaler indgået mellem Holmblad Water og kunden via Holmblad Waters onlinebutik vedrørende modellerne "årligt abonnement" (eller "årlig service" er udelukkende underlagt disse vilkår og betingelser og de generelle vilkår og betingelser for Holmbladen) Vand onlinebutik (herefter: "Generelle vilkår og betingelser"). 

(b) Hvis og i det omfang disse vilkår og betingelser afviger fra de generelle vilkår og betingelser, skal de have forrang frem for de generelle vilkår og betingelser. 

19.2 Aftalens emne 

"Årsabonnement" aftalen er en aftale om levering i rater. Aftalens genstand er den årlige levering af filterpatroner i aftalens løbetid. Faktureringsbeløbet vil være i overensstemmelse med beløbet angivet i den oprindelige indkøbsordre. 

19.3 Ret til at fortryde fjernsalgskontrakter 

(a) Hvis kunden er en forbruger, er han/hun berettiget til en fortrydelsesret som angivet i følgende oplysninger om fortrydelsesretten, forudsat at aftalen udelukkende er indgået ved brug af telekommunikation, som f.eks. via brev, telefon, e-mail eller online: 

Oplysninger om fortrydelsesretten 

Ret til tilbagetrækning 

Du har ret til at fortryde denne kontrakt inden for 30 dage uden at angive nogen grund. Fortrydelsesfristen udløber efter 30 dage fra den dag, hvor du erhverver, eller en anden tredjepart end transportøren og angivet af dig erhverver, fysisk besiddelse af den første vare. For at udøve fortrydelsesretten skal du informere os om din beslutning om at fortryde denne kontrakt ved en utvetydig erklæring (f.eks. et brev sendt med post eller e-mail). 

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender din meddelelse vedrørende din udnyttelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 

Effekter af tilbagetrækning 

Hvis du fortryder denne kontrakt, refunderer vi dig alle betalinger modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (med undtagelse af de ekstra omkostninger, der følger af dit valg af en anden leveringstype end den billigste type standardlevering, der tilbydes af os), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder ikke senere end 30 dage fra den dag, hvor vi er informeret om din beslutning om at fortryde denne kontrakt. Vi vil udføre en sådan tilbagebetaling ved hjælp af samme betalingsmiddel, som du brugte til den første transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet; under alle omstændigheder vil du ikke pådrage dig gebyrer som følge af en sådan tilbagebetaling. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne tilbage, eller du har fremlagt bevis for at have sendt varerne tilbage, alt efter hvad der er tidligst. 

Du skal sende varerne tilbage eller aflevere dem til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dag, hvor du meddeler os din fortrydelse af denne kontrakt. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne tilbage inden fristen på 30 dage er udløbet. 

Vi afholder omkostningerne ved returnering af varerne eksklusive abonnementer, der blev annulleret efter fornyelsesdatoen. Du hæfter kun for eventuel forringet værdi af varerne som følge af anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. 

(b) Fortrydelsesretten gælder ikke i tilfælde af levering af forseglede varer, som ikke er egnede til returnering af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, og som blev ophævet efter levering. 

(c) Kunden kan annullere det "årlige abonnement" til enhver tid. 

19.4 Leverings- og forsendelsesgebyrer 

Vi sender til det spanske fastland inden for 24/48 timer, Balearerne og Portugal inden for 48/72 timer og til De Kanariske Øer inden for 5 dage. Til resten af EU sender vi inden for 6 dage og til USA inden for 10 dage. Vi bruger lokale takster og lægger ikke til de faktiske omkostninger ved forsendelsen. Ordrer over EUR 100,00 inden for Spanien sender vi gratis og til resten af verden sender vi gratis på alle ordrer over EUR 200,00 
 

19.5 Titelhold 

(a) Holmblad Water forbliver ejeren af filterpatronerne til en bestemt forsendelse, indtil det skyldige vederlag for en sådan forsendelse er betalt fuldt ud. 

(b) Såfremt kunden ikke fuldt ud betaler det skyldige vederlag for en bestemt forsendelse, er Holmblad Water berettiget til, efter at have fastsat en rimelig yderligere betalingsfrist, som udløber uden nytte, enten at ophæve kontrakten delvist mht. berørt forsendelse (første alternativ) og/eller, efter Holmblad Waters valg, at ophæve aftalen med hensyn til forsendelser, der forfalder i fremtiden, forudsat at gældende lovkrav er opfyldt. Ved delvis ophævelse af aftalen efter første alternativ tilbagetager Holmblad Water de varer, der er omfattet af denne ejendomsforbeholdsklausul, og kan i givet fald kræve, at kunden overdrager Holmblad Water alle krav mht. afgivelse af varerne mod tredjemand. 

19.6 Ret til opsigelse 

En ret til at opsige aftalen førtidigt uden grund eksisterer ikke. Dette påvirker ikke kundens ret til at fortryde kontrakten (se afsnit 3 Generelle vilkår og betingelser).  

  1. Kontooprettelse 

Når du afgiver en ordre på vores hjemmeside, oprettes der automatisk en konto på vores hjemmeside, ved hjælp af den e-mailadresse og de data, du har opgivet under ordreafgivelsen. En adgangskode vil automatisk blive genereret og sendt til dig via e-mail. Adgang giver dig mulighed for at drage fordel af alle fordelene ved Holmblad Water, herunder registrering af dit filter for at overvåge dets resterende levetid og modtagelse af e-mail-påmindelser, når det er tid til at skifte patron. Du kan til enhver tid anmode om sletning af din konto ved at sende en e-mail til info@holmbladwater.com . Brugen er helt gratis. Se venligst også vores fortrolighedspolitik og erklæringer om cookies. 

  1. Links til andre sites 

Af hensyn til brugerne af denne hjemmeside kan der fra tid til anden dukke et eller flere links til andre internetwebsteder op. Medmindre andet er angivet, er de internetwebsteder, hvortil der findes links på denne hjemmeside, ikke under virksomhedens eller de tilknyttede enheders kontrol. Hverken virksomheden eller de tilknyttede enheder påtager sig noget ansvar for indholdet af et linket internetwebsted eller for nogen potentiel skade, der opstår som følge af eller i forbindelse med brugen af et sådant link. Derudover er eksistensen af et link mellem denne hjemmeside og enhver anden internethjemmeside ikke og skal ikke forstås som en godkendelse fra virksomheden eller de tilknyttede enheder fra ejeren eller indehaveren af det linkede internetwebsted.

DU ACCEPTERER, AT DIN BRUG AF TREDJEPARTS WEBSITES OG RESSOURCER, HERUNDER UDEN BEGRÆNSNING DIN BRUG AF NOGET INDHOLD, OPLYSNINGER, DATA, ANNONCER, PRODUKTER ELLER ANDRE MATERIALER PÅ ELLER TILGÆNGELIGE GJENNOM DIN OG ER TILGÆNGELIGE GJENNOM DIG, ER. VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG, DER GÆLDER FOR SÅDANNE WEBSTEDER OG RESSOURCER. Virksomheden ønsker ikke at blive linket til eller fra nogen tredjeparts hjemmeside. Virksomheden har ret til til enhver tid og efter eget skøn at blokere links til hjemmesiden gennem teknologiske eller andre midler uden forudgående varsel. Du accepterer at fjerne ethvert link til denne hjemmeside, du måtte have erhvervet eller gemt efter anmodning fra virksomheden

bottom of page